Treci la conținutul principal
Latest Projects

The Arc, London

Latest Projects

Residential Project

Latest Projects

The Twenty2, London

About Us

We are the leader in
architecture & interior.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.
Asociatia Help & Care
4 octombrie, 2023

În data de 3 octombrie a avut loc la casa Darvas conferința de închidere a acestui proiect. La conferință au participat oameni din domenii diferite dar cu valori comune. A fost un eveniment ”încălzitor de suflete”.
Perioada cuprinsă în proiect fost un an plin de experiențe noi și reușite.

16 mai, 2023

Una dintre direcțiile principale ale activității noastre din cadrul proiectului Acces la o viață mai bună – Servicii integrate pentru persoane cu dizabilități este acela de informare. Informare despre dizabilitate și mai ales despre recuperarea somatică și psihoemoțională a celor care ne trec pragul și nu numai. Iar o modalitate prin care am putut să sprijinim recuperarea mai multor persoane, prin oferirea de informații acurate, a fost participarea la un ciclu de conferințe cu scopul educării pacienților oncologici și a aparținătorilor acestora.

16 mai, 2023

Acum câteva săptămâni am fost pentru prima dată la Asociația Deficienților Locomotori Bihor. Aici, prin proiectul Acces la o viață mai bună – Servicii integrate pentru persoane cu dizabilități, am început să realizăm întâlniri de grup pentru bunăstarea psiho-emoțională a beneficiarilor. Tematicile noastre de discuție s-au axat pe nevoile participanților, pe care le-am aflat deja de la prima întâlnire.

ro_RORomanian