Treci la conținutul principal

Cake Day

| Asociația Help & Care |

Una din cele mai mari și mai de suflet activități ale asociației este ,,Cake Day”, organizată încă din primele luni „de viață” ale Asociației.

Acest proiect, organizat împreună cu Asociația Studenților Mediciniști din Oradea, constă în realizarea unui târg de prăjituri organizat atât cu ocazia sărbătorilor de iarnă cât și a celor de Paști; în cadrul acestui târg se comercializează prăjituri realizate de către voluntarii Asociației. Scopul acestui proiect este strângerea de fonduri pentru îndeplinirea proiectelor Asociației dar, mai mult de atât, maniera în care se desfășoară proiectul permite fiecărei persoane care cumpără o prăjitură, chiar dacă nu este voluntar în cadrul Asociației, să devină o parte integrantă a viziunii noastre, o „roată dințată” din „mecanismul” Help & Care.

Fondurile strânse în urma fiecărei ediții „Cake Day” au completat necesitățile financiare pentru susținerea unor copii (din orfelinate și centre de plasament) și vârstnici (din azile și adăposturi sociale) din județul Bihor. Evenimentele „Cake day” s-au derulat în mai multe locații, începând cu Primăria Municipiului Oradea și continuând cu diverse facultăți ale Universității Oradea.

Cake Day este mai mult decât o activitate, este mai mult decât o tradiție, este o stare de spirit pe care încercăm să o aducem în sufletele celor nevoiași, an după an, cu ocazia acestor sărbători.

ro_RORomanian